Mortens Kro

Mortens Kro

Mortens Kro er Aalborgs gourmetrestaurant nr. 1., der leverer mad i en klasse for sig i den nordjyske hovedstad. Morten Nielsen, der er ejer og kok, startede restauranten i 1997 og flyttede den syv år senere ind i de mere moderne lokaler, som man finder ved Mølleplads i Aalborg. Et kendetegn ved Mortens Kro er desuden, at restauranten har et af landets største lagre af Dom Perignon – en samling på over 500 flasker der dækker årgange fra 1927-2004. Et glas af 2004-årgangen koster kr. 348.

På Mortens Kro kan du vælge mellem 3-7 retter fra kr. 498 til kr. 898. Herudover kan du bestille mad a la carte, hvor en hovedret koster kr. 248. Sammenlignet med byens andre dyre restauranter er der altså ikke tale om nogen voldsom prisforskel, når man samtidig tager restaurantens overlegne niveau i betragtning.

Udover maden finder du også en uovertruffen service på restauranten, hvor tjenerne konstant har øje for gæsternes behov og ønsker. Du føler dig oppasset som et andet hjælpeløst barn, hvilket i høj grad bidrager til at give restauranten det luksuriøse præg.

 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 cafeluxor.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?