Gourmetrestauranter i Aarhus

Gourmetrestauranter i Aarhus

Her er en lille guide med gode forslag til gourmetrestauranter i Aarhus. Her kan nævnes tre restauranter, der for nylig har fået tildelt en Michelinstjerne – henholdsvis Frederikshøj, Gastromé og Substans. Frederikshøj, der ledes af Wassim Hallal, er kendetegnet ved ordet luksus. Her er maden stilren, kunstnerisk, eksperimenterende og i nogen grad endda også inspireret af det moderne nordiske køkkens minimalisme. Betjeningen er suveræn, og der bliver konstant kælet for gæsterne. Tre retter koster kr. 655 og 3 retter med tilhørende vinmenu koster kr. 1.200.

Gastromé er et gourmetpræget landkøkken, der findes i centrum af Aarhus. Restauranten drives af to aarhusianske kokke, der tidligere har drevet Det Gamle Mejeri ved Vilhelmsborg i Mårslet. Kokkene er præget af filosofien om det innovative klassiske køkken, hvor der ikke er nogle begrænsninger. Menuen er desuden præget af økologi samt krydderier og urter, der er dyrket omkring Vilhelmsborgskoven. Du kan vælge mellem to menuer til henholdsvis kr. 398 og kr. 689 – hertil kan tilkøbes vinmenuer.

Substans er en kreativ gourmetrestaurant i Aarhus. Hos Substans er der skruet ned for priserne samtidig med, at der i allerhøjeste grad er skruet op for kvalitet og kreativitet. Her har du stor valgfrihed, når du sammensætter dine retter, der er inspireret af det nydanske/franske køkken. Hver tirsdag og onsdag kan du få 4 retter med 4 vine til kun kr. 400. Alle retter koster kr. 100.

 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 cafeluxor.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?